Formsprutning

Triplan AB är ett formsprutningsföretag som alltid erbjuder tilläggstjänster till hela systemlösningar. Med tillverkning i både Sverige & Litauen kan vi snabbt ge service till våra kunden. Vår geografiska marknad utgörs framförallt av Sverige men vår produktionsenhet i Litauen har gett oss en ökad närvaro även i Polen och Tyskland.

Hög kvalitet på granulat.

Val av råmaterial görs specifikt efter de krav produkten kräver. Ur miljösynpunkt förespråkar vi regranulerat (återvunnet) material där produkten tillåter det.

Volymprodukter

Vår maskinpark håller en hög automatiseringsgrad och kundanpassade verktyg ger goda förutsättningar till en rationell produktion. I den 6 axlade robotcellen utförs ultraljudssvetsning, montering och kvalitetskontroll.

Tryck, prägling och montering

Utöver en rationell formsprutning erbjuder Triplan montering, sammansättning, tampotryck, varmprägling samt färdiga kompletta systemlösningar.

Kundanpassade logistiklösningar

I många fall är produkterna klara i och med att de skickas från oss. Det betyder att de kan gå direkt till slutadress för att på så sätt spara både tid och pengar. Vi ombesörjer leveranserna precis som paketering i ditt val av emballage.

Maskinparken

Triplan har kontinuerligt under åren investerat i nya ändamålsenliga maskiner och besitter nu ett 60-tal olika typer av maskiner med en låskraft från 50 ton upp till 650 ton. En genomtänkt ökning av automatiseringsgraden stämmer väl med vårt fokus på att vara en lösningsorienterad samarbetspartner till våra kunder och deras verksamhet.