Lediga jobb: UNDERHÅLLSTEKNIKER

Till vår serviceavdelning söker vi kontinuerligt underhållstekniker. Ditt ansvarsområde omfattar förebyggande underhåll, service och reparationer på maskiner, kringutrustning och övrig driftanläggning samt fastighet. Du kommer att medverka vid installation av nya maskiner och utrustningar samt registrering och uppdatering i vårt underhållssystem.

Lediga jobb: UNDERHÅLLSTEKNIKER

Till vår serviceavdelning söker vi en UNDERHÅLLSTEKNIKER till vår fabrik Lönsboda.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter omfattar förebyggande underhåll, service och reparationer på maskiner, kringutrustning och övrig driftanläggning samt fastighet. Du kommer att medverka vid installation av nya maskiner och utrustningar samt registrering och uppdatering i vårt underhållssystem. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara med och utveckla arbetsmetoder, driva förbättringsprojekt, optimera och effektivisera produktionsprocessen.

Utbildning/Erfarenhet:
Stor vikt tas angående den reella kompetensen och den sociala förmågan.
Ser gärna kvinnliga sökanden också.
Hydraulik och/eller Industriell El & automation är meriterande.

Som person är du glad och positiv, du har ett engagemang i att alltid leverera bra kvalité till kunden. Du är flexibel och gillar att ha många bollar i luften. Du jobbar gärna i team men har inga problem att jobba och lösa problem självständigt.

Är det dig vi söker, eller känner du en person som skulle vara perfekt för tjänsten, tipsa oss!

Varaktighet, arbetstid
Heltid, tillsvidare, dagtid 07,00–16,00

Ersättning
Fast månadslön

E-posta din ansökan till:
info@triplan.se

Urval görs löpande.

OM FÖRETAGET:
Triplan startade med formsprutning av mindre plastdetaljer i Lönsboda. Under ett par decennier har företaget vuxit både med uppgiften och i storlek. Vi har en produktionsanläggning även i Litauen. Det betyder att vi nu kan erbjuda betydligt större lösningar vad gäller formsprutning. Här i Lönsboda befinner vi oss i stora fräscha industrilokaler. Vi har en modern maskinpark och uppdaterar och investerar kontinuerligt.