Erbjudande

Triplan är ett företag som producerar formsprutade plastdetaljer. Så var det från början och så är det idag. Skillnaden är att vi nu är så mycket mer. Varje kund innebär en ny utmaning. Varje kund har ett unikt behov där förutsättningarna ställer stora krav på bästa möjliga lösning.

Att hjälpa våra kunder med en komplett process där formsprutad plast ingår, är vårt erbjudande. Därför växer ständigt våra kundsamarbeten, då processen hela tiden förfinas och förädlas, till båda parters bästa.

Triplan har gått från att vara en underleverantör av formsprutade plastdetaljer, till att ta ett större ansvar i produktionsprocessen. Därmed har vi kapacitet att hjälpa våra kunder med så mycket mer. Det betyder också att vi redan på projektstadiet kan tillföra lösningar som i slutändan innebär tidsbesparingar och ökad lönsamhet, för våra kunder.

Utveckling & prototyp

Vi arbetar ofta nära dig som kund med att ta fram grundläggande lösningar. Via avancerad teknik i 3D skapar vi prototyper. Arbetet är omfattande där precision och tekniskt kunnande är en förutsättning för ett lyckat resultat. Utifrån prototypen bygger vi sen verktyg för test och produktion.

Produktion av formsprutade plastdetaljer

Vi har idag två större produktionsenheter. En i Lönsboda och en i Litauen. Vi satsar mycket på kvalitet och automation för att erbjuda bästa möjliga resultat till bästa möjliga pris. Formsprutning av plastdetaljer sker på båda enheterna. Genom att ha produktionskapacitet i Litauen, kan vi bidra till minskade transporttider och minskad miljöbelastning, för produktion som är avsedd för Öst- och Centraleuropa.

Montering & efterbearbetning

Vi har vidgat vår verksamhet och kan idag även erbjuda montering. Vi expanderar kraftigt i både Sverige och Litauen. I vår produktionsenhet i Litauen har vi utvecklat en större avdelning för just monteringar kring plastdetaljerna.

Leveranser

I många fall är produkterna klara i och med att de skickas från oss. Det betyder att de kan gå direkt till slutadress för att på så sätt spara både tid och pengar. Vi ombesörjer leveranserna precis som paketering i ditt val av emballage.